Ullstorp Arabians
  Om Oss  
 
 
Start
 
Hästbuss / Hästtransporter
 
Nyheter
 
Hingstar
 
Valacker
 
Ston
 
Om oss
 
Galleri
 
Kontakt
 
 
 
 
 
 
Gästbok
 
 
  Gården  
 
 
 
Ullstorp Arabians har sitt säte på Kristinebergs gård i Ullstorp mitt på vackra Österlen, i Skåne. Gården består av 14 hektar mark varav 9 hektar är stora härliga hagar och beten, resten är insådd vall. Sammanlagt finns 21 stycken hästboxar varav ett par upplåtits till inackorderingar. Förutom araberna har vi även 1 halvblod och en hel liten familj shettisar.
 
 
 
 

Arabhästar är vårt liv och vårt mål är avel på noggrant utvalda blodslinjer för att få fram vackra högresta arabhästar med mycket utstrålning och bra temperament. Vi tycker att kvalitet går före kvantitet.

Vi rider regelbundet både hemma och på ridskola samt utbildar våra unghästar. vilka tränas och rids in, och en häst, UA Bey Shaka, verkar inom galoppsporten."Mammorna" går som promenadhästar utom när de är högdräktiga eller nyfölade.

Avel tar tid, men för var gång ett nytt litet föl kommer till världen är det värt allt arbete, väntan och oro. Om fölet sedan uppfyller ens förväntningar är det underbart. Avel är dock ett chanstagande och varje litet liv som kommer till världen är ett mirakel.

 
 
Siv och Peter
 
 
   
   
 
  All rights reserved: Ullstorp Arabians 2010-2012 © Design: zanadesign.se